Doughty a Kings ešte ukážu, čo v nich je, tvrdí Lombardi

Los Angeles získalo dva Stanleyho poháre behom troch rokov. Drew Doughty ich získal oba a k tomu pridal aj dve zlaté medaile z ostatných dvoch zimných olympijských hier. Generálny manažér tímu však tvrdí, že tím i mladý obranca toho majú pred sebou ešte veľa.

Doughty má za sebou vydarené play-off a rovnako ako pred dvoma rokmi, tak aj tentokrát sa veľmi pričinil o majstrovský titul. Má pritom stále len 24 rokov a vrchol svojej kariéry pred sebou.

„Myslím si, že sa bude ešte stále zlepšovať. Ešte nie je hotovým hráčom. Má len 24 rokov. Ani Ray Bourque sa nedostal k vrcholu svojej hry skôr ako v 27 rokoch,“ skonštatoval Dean Lombardi.

Lombardiho tešia úspechy tímu, ktorý sa trikrát v rade dostal do konferenčného finále, ale tešia ho rovnako aj vyhliadky mužstva do budúcnosti. Zostava vyzerá nádejne a otázkou už len je, či u hráčov nedôjde k uspokojeniu.

„Nemyslím si, že by Darryl (Sutter) dovolil svojim zverencom, aby sa uspokojili. Pravdepodobne je to celkom nemožné,“ prezradil Lombardi, ktorého väčšina kľúčových hráčov má pod 30 rokov a dobre sa v uplynulej sezóne ujali aj mladší nováčikovia.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 06. 2014 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL