Daley vynechá 2-4 týždne, Seguin je blízko k návratu

Tím Dallas Stars sa bude musieť zaobísť bez služieb skúseného obrancu Trevora Daleyho dva až štyri týždne. Pozitívnou správou z tábora tímu však je, že útočník Tyler Seguin je blízko k návratu do akcie.

Tridsaťjedenročný Daley bude pauzovať pre zranenie kolena, ktoré utrpel pri zákroku „koleno na koleno“ od útočníka Matta Martina z New Yorku Islanders v utorkovom zápase. Dovtedy si Daley užíval vydarený ročník. So 16 gólmi a 33 bodmi si vytvoril osobné maximá a s s priemerným časom 23:07 bol druhým najvyťažovanejším hráčom tímu.

Medzitým Stars potešil aspoň návrat Seguina na ľad. Vo štvrtok korčuľoval už so svojimi spoluhráčmi na dopoludňajšom rozkorčuľovaní a do akcie by sa mohol vrátiť do týždňa. Pripomeňme, že pauzuje pre zranenie kolena, ktoré utrpel 13. februára.

„Cítil som sa tam dobre, hlavne, keď som bol medzi spoluhráčmi. Posledných päť či šesťkrát, čo som bol na ľade, som bol sám a dvomi ľudmi. Bolo pekné, že som dnes mohol byť okolo chalanov,“ priznal Seguin, ktorý vo štvrtok vynechal svoj 10. zápas. Jeho absencia mala trvať 4-6 týždňov, pričom v piatok ubehnú od zranenia tri týždne.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 03. 2015 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL