Kane si najal právnika a potom si užil deň so Stanley Cupom

Hviezdny útočník Chicaga Blackhawks Patrick Kane si už najal právnika, ktorý ho bude zastupovať v prípade znásilnenia. Americký hokejista si zároveň v sobotu nenechal pokaziť svoj deň so Stanleyho pohárom.

Under police investigation, Blackhawks' Patrick Kane hires lawyer http://t.co/i9FBHkbVOM (@john_wawrow) #NHL

— AP Sports (@AP_Sports) 8. Srpen 2015

Právnym zástupcom rodáka z Buffala sa stal Paul Cambria, ktorý to potvrdil pre agentúru AP. Viac podrobností však nezverejnil. Cambria je známym právnikom, ktorý v minulosti už Kanea zastupoval v prípade napadnutia taxikára. Medzi jeho klientov patrili už aj Larry Flynt, Marilyn Mason či DMX.

Kane právnika najal deň po tom, čo polícia oficiálne zahájila vyšetrovanie incidentu, ktorý sa stal počas minulého víkendu v jeho dome na predmestí Buffala. Medzitým, hovorca Blackhawks Brandon Faber potvrdil, že hráč o svoj deň so Stanleyho pohárom nepríde.

Kane si s pohárom užíval v sobotu, ale tentokrát len v súkromí s rodinou a priateľmi. V rokoch 2010 a 2013 sa s ním podelil aj s obyvateľmi Buffala. Tentokrát však pre spomínaný incident zrušil návštevu ženskej a detskej nemocnice, prezentáciu pohára verejnosti v jeho obľúbenej pizzerii i súkromnú polnočnú oslavu v miestnom bare.

Súvisiaci článok:
Kane čelí obvineniu zo sexuálneho útoku


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 08. 2015 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL