Meszároš a Skille absolvovujú skúšku v Colorade (aktualizované)

Slovenský obranca Andrej Meszároš je stále neobmedzeným voľným hráčom, pretože sa po minulej sezóne nedočkal zmluvy. Tú by si však mohol vybojovať prostredníctvom skúšky. A už aj vieme, v ktorom tíme by ju mal absolvovať.

Aktualizované 16.9.2015.

View image | gettyimages.com


Dvadsaťdeväťročný rodák z Považskej Bystrice sa spolu s ďalším voľným hráčom, Jackom Skillem, objavil v pondelok na ľade v Denveri, kde sa pripojil k neformálnemu tréningu hráčov Colorada Avalanche.

Je tak zrejmé, že sa Meszároš bude počas tréningového kempu pokúšať zaujal Patricka Roya a jeho spolupracovníkov. Tím ešte podpis profesionálnej skúšobnej zmluvy neoznámil, ale malo by k tomu dôjsť už čoskoro.

Meszároš v minulej sezóne poberal 4,125 milióna amerických dolárov v tíme Buffalo Sabres. V drese najhoršieho tímu ostatných dvoch ročníkov NHL odohral 60 zápasov, v ktorých zaznamenal sedem gólov, sedem asistencií, 13 mínusových bodov a 36 trestných minút.

DOPLNENÉ 19.9.2015 o 07:55:
Denník Denver Post v utorok uverejnil informáciu, že Meszároš podpísal s Avalanche profesionálnu skúšobnú zmluvu. Skille je na tom rovnako. Samotný tím však ich skúšku nepotvrdí skôr, ako oznámi oficiálnu zostavu pre tréningový kemp. To by sa malo stať v stredu alebo vo štvrtok.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 16. 09. 2015 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL