Zranenia a Detroit? Quincey je ďalší dôkaz toho, že to ide dokopy

Tím Detroit Red Wings mal v ostatných rokoch smolu na zranenia a tá ho, zdá sa, neopúšťa ani v tejto sezóne. Ďalším dôkazom toho je obranca Kyle Quincey, ktorý vynechal sobotný zápas proti Vancouveru Canucks.

Quincey bude pauzovať neurčitú dobu po tom, čo pri bodyčeku Sama Bennetta z piatkového zápasu proti Calgary Flames utrpel otras mozgu. Stalo sa tak v tretej tretine, ale po zákroku ešte zvládol odohrať zvyšok zápasu. Keďže ide o otras mozgu, vynechá minimálne týždeň.

V piatkovom zápase sa Detroitu pritom zranil aj obranca Mike Green (horná časť tela), ktorého stav bude posudzovaný na dennej báze. Red Wings boli teda nútení povolať z Grand Rapids (AHL) obrancu Alexeja Marčenka. Jakub Kindl sa zase do základnej zostavy dostal z pozície náhradníka.

Red Wings si v piatok museli poradiť aj bez centra Brada Richardsa a dlhodobo tímu chýba hviezdny center Pavel Daciuk. Okrem toho je momentálne mimo hry aj útočník Johan Franzen. Zranenia pritom postihli už aj Darrena Helma či Dannyho DeKeysera.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 25. 10. 2015 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL