Koledujú si Desjardins, Gorges a Marchand o suspendáciu? + video

Disciplinárna komisia Oddelenia hráčskej bezpečnosti Národnej hokejovej ligy bude mať po piatkovom programe prácu. Bude posudzovať tri zákroky, ktoré by mohli vyústiť až do dodatočných trestov.

Do pozornosti sa dostal zákrok obrancu Buffala Sabres Josha Gorgesa, ktorý v piatok nepekne narazil zozadu na mantinel útočníka Philadelphie Flyers Matta Reada. Zákrok bol nebezpečný a rozhodcovia preto vinníka vylúčili do konca zápasu.



Útočník Chicaga Blackhawks Andrew Desjardins zase v úvode druhej tretiny zápasu proti Minnesote Wild spôsobil zranenie Justinovi Fontaineovi, ktorého zasiahol kolenom do kolena. Ten duel nedohral. Desjardins dostal dve trestné minúty za podrazenie.



Nakoniec tu máme Brada Marchanda z Bostonu Bruins, ktorý na konci zápasu proti Floride Panthers narazil zozadu Dmitrija Kulikova. Ruský obranca narazil tvárou do mantinelu a duel opustil. Rozhodcovia Marchandovi udelili aj osobný trest do konca zápasu.



Zahrajte sa na komisiu teraz vy a skúste rozhodnúť o tom, aké tresty si hráči zaslúžia, prípadne či si ich vôbec zaslúžia. Svoj názor napíšte do komentárov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 31. 10. 2015 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL