Reaves zranil Tennysona a dostal trest do konca zápasu + video

V zápase medzi St. Louis Blues a San Jose Sharks došlo aj k momentu, ktorý sa dostane do pozornosti Oddelenia hráčskej bezpečnosti NHL. Domáci krídelník Ryan Reaves v ňom zranil obrancu „žralokov“ Matta Tennysona.

Incident sa udial v priebehu prvej tretiny, keď Reaves narazil súpera na zadný mantinel, pričom Tennyson bol k nemu otočený chrbtom. Útočník ho zasiahol do hlavy, ktorá následne aj narazila na plexisklo.

Kým Reaves dostal za svoj zákrok vyšší trest za narazenie a vylúčenie do konca zápasu, otrasený Tennyson, ktorý sa z ľadu postavil veľmi pomaly a opustil ho s pomocou lekára a spoluhráčov, zamieril do šatne a do hry sa už nevrátil.

Reaves už mal v tejto sezóne dočinenia s „discplinárkou“ po novembrovom zákroku na centra Los Angeles Anžeho Kopitara. Vtedy dostal pokutu. Mal by byť tentokrát aj suspendovaný?



DOPLNENÉ 24.02.2016 o 08:12: Reaves absolvuje v stredu rozhovor s Oddelením hráčskej bezpečnosti. Stane sa tak telefonicky, čo znamená, že suspendácie nepresiahne päťzápasovú hranicu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 24. 02. 2016 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL