Sharks očakávajú, že sa Vlasic vráti do akcie v play-off

Napriek tomu, že ešte stále nekorčuľuje, tím San Jose Sharks očakáva, že sa zranený obranca Marc-Edouard Vlasic zotaví a bude schopný hrať v bojoch o Stanleyho pohár.

Vlasic pauzuje pre zranenie dolnej časti tela (koleno), a hoci v pondelok ešte trochu kríval, v piatok odcestuje s tímom na záverečný trip do Nashvillu a Minnesoty.

„Pôjde s nami na trip, čo je dobrá správa. Bude môcť byť okolo našich ľudí a keď sa vráti domov, bude to na našich doktoroch. Nakoniec však, samozrejme, bude musieť on urobiť záverečné rozhodnutie, či sa cíti byť pripravený,“ poznamenal asistent trénera Steve Spott.

Vlasic, kľúčový obranca kalifornského tímu, nehral od 17. marca. Do prvého zápasu play-off zostávajú zhruba dva týždne. Je teda možné, že sa stihne vrátiť včas.

„Taký je plán. Myslím si, že sa bude snažiť vrátiť ešte pred play-off, ak by to bolo možné. Všetko však bude záležať na doktoroch a na tom, ako sa Marc-Edouard bude cítiť. Myslím si však, že je to jeho cieľ. V jeho absencii môžeme nájsť dobrú vec, pretože mohol načerpať nové sily pred play-off, kde ho budeme veľmi potrebovať,“ dodal Spott.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 01. 04. 2016 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL