Pulock vynechá týždne, Leddy už trénoval

Tím New York Islanders v sobotu informoval, že obranca Ryan Pulock mu bude chýbať dlhší čas pre zranenie, ktoré utrpel v piatok. Oznámil však aj dobrú správu – Nick Leddy už trénoval.

Pulock absolvoval v piatok sezónny debut proti Arizone. Odohral však iba necelé štyri minúty predtým, ako utrpel zranenie v dolnej časti tela. Tím ho zapísal na listinu zranených hráčov retroaktívne k 21. októbru. Mal by vynechať štyri až šesť týždňov.

Dvadsaťdvaročný Kanaďan má za sebou prvých 15 zápasov v NHL z minulej sezóne, v ktorých strelil dva góly a pridal dve asistencie. Newyorský klub ho draftoval v roku 2013 z celkovej 15. pozície.

Islanders sa podľa Arthura Stapla z Newsday sťažovali v piatok na nevyhovujúci stav ľadu v ich domácom Barclays Center. Cal Clutterbuck ho nazval „nehrateľným“, kým Johnny Boychuk hovoril o častom odskakovaní puku. Podľa klubu to však nebolo príčinou zranenia Pulocka.

Potešujúce je pre tím aspoň to, že 25-ročný obranca Leddy sa v sobotu zúčastnil tréningu pred nedeľným zápasom proti Minnesote. Či v ňom nastúpi, zatiaľ nie je známe. Ten piatkový proti Coyotes vynechal pre zranenie v hornej časti tela.

Nick Leddy is on the ice for practice today. #Isles pic.twitter.com/TdR6W7sl93

— New York Islanders (@NYIslanders) October 22, 2016



Autor: Marián Masaryk | Vydané: 23. 10. 2016 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL