Anderson sa vrátil k Senators, jeho žena má rakovinu

Osobné problémy brankára Ottawy Craiga Andersona spočívajú v tom, že jeho manželka má rakovinu. Aj napriek tomu sa však vrátil k Senators skôr ako plánoval, keďže sa tímu zranil Andrew Hammond.

Americký brankár sa znova pripojil k Senators v sobotu po tom, čo sa tímu v piatok zranil Andrew Hammond. Ten bude zapísaný na listinu zranených hráčov s poraním dolnej časti tela. Povinnosti v bránkovisku by tak zostali na neskúsených Chrisovi Driedgerovi a Mattovi O’Connorovi.

Obaja brankári zostanú v prvom tíme Ottawy, pretože Anderson by ho mohol ešte opustiť, aby bol pri svojej chorej manželke Nicholle. Tá je v počiatočnom štádiu rakoviny a sama podporovala brankára v tom, aby sa k tímu vrátil.

„On a jeho žena sa teraz vyrovnávajú s ohromným problémom a jemu pomôže, keď bude v okolí spoluhráčov, ktorí ho podporia,“ poznamenal generálny manažér Pierre Dorion.

„Je to veľmi skorý proces. Ešte neprebehlo veľa testov, ale sme tu pre nich a momentálne len vyčkávame. Vzhľadom na to, že sa len čaká a Andrew Hammond sa zranil, Nicholle povedala Craigovi, aby mi zavolal.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 30. 10. 2016 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL