Dobrá správa pre Panthers: Barkov i Huberdeau trénovali s tímom

Tím Florida Panthers potešilo, že bol pondelkový tréning o pár hráčov bohatší. Po prvýkrát od utrpenia svojich zranení sa totiž k spoluhráčom pripojili útočníci Aleksander Barkov a Jonathan Huberdeau.

Barkov nehral od 28. decembra pre zranenie chrbta, Huberdeau ešte v tomto ročníku nehral pre zranenie achillovej šľachy, ktoré utrpel v príprave. Obaja urobili pokroky, ale stále nevedia, kedy by sa mohli vrátiť do akcie.

„Každým dňom sa cítim lepšie a teraz už korčuľujem aj s tímom. Som ohľadom toho veľmi spokojný, je to zábavnejšie ako individuálne korčuľovanie. Dúfam, že budem hrať už čoskoro. Preto aj teraz trénujem, aby sme videli, či to dokážem zvládnuť. Dúfajme, že o pár dní budeme vedieť viac. Zatiaľ pre mňa nie je žiaden plánovaný termín,“ skonštatoval Barkov pre ligovú stránku.

Huberdeau o svojej situácii povedal: „Momentálne sa cítim dobre a som dosť blízko, len musím každý deň pracovať na tom, aby som sa mohol vrátiť. Je to ťažké, pretože je to dlhý proces. Teraz je to viac o mne a o tom, ako sa cítim a či som pripravený. Zatiaľ nie je žiaden časový plán. Keď sa vrátim, chcem byť v stopercentnom poriadku.“

Obom hráčom hrozilo, že by nemuseli už v tejto sezóne hrať. Barkov by sa však nakoniec mohol vrátiť do akcie už vo februári. Huberdeau by však nemal hrať skôr ako v marci.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 31. 01. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL