Nick Bonino sa tešil zo svojho druhého hetriku + video

Jevgenij Malkin v stredajšom zápase zaznamenal hetrik Gordieho Howea, ale riadny hetrik pripadol na konto jeho spoluhráča Nicka Bonina. Trojgólový výkon podal po druhýkrát v kariére a prispel ním k výhre Pittsburghu 7:4 nad Winnipegom.

Bonino strelil svoj prvý gól v piatej minúte zápasu a vyrovnával ním na 1:1. Zvyšné dva góly pridal v druhej tretine počas presilových hier. V 30. minúte posielal Penguins do vedenia 4:3 a v 39. minúte zvyšoval na 6:3.

„Keď strelíte prvý gól, cítite sa vždy o trochu lepšie. No a potom to už vyzeralo len tak, že nám to tam všetko padalo. Neviem to skutočne vysvetliť, ale chlapci robili skvelé prihrávky, tvrdo napádali a puk si len našiel cestu na moju hokejku a potom do brány,“ poznamenal Bonino, ktorý strelil svoj prvý hetrik ešte ako hráč Anaheimu vo februári 2013.

V tejto sezóne už má na konte 12 gólov. Dvadsaťosemročný rodák z Hartfordu odohral 64 zápasov, v ktorých dokopy nazbieral 28 bodov. Už len bod ho delí od toho, aby si vyrovnal zápis z minulej sezóny, ktorá bola jeho prvou v drese Penguins.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 03. 2017 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL