Lindholm a Vatanen by nemali stihnúť začiatok budúcej sezóny

Obrancovia tímu Anaheim Ducks, Hampus Lindholm a Sami Vatanen, pravdepodobne vynechajú začiatok budúcej sezóny. Obaja totiž počas play-off utrpeli zranenie ramena.

Generálny manažér Bob Murray vo štvrtok informoval, že Lingholm bude potrebovať asi 4 až 5 mesiacov na zotavenie po operácii ramena. Vatanen ju absolvuje tiež, ale na zotavenie bude potrebovať o čosi viac času.

„Sme si takmer istí, že Hampus absolvuje operáciu ramena. Sami ju tiež potrebuje a teraz sa rozhoduje, kde ju podstúpi. Niekto tieto veci dokáže zotaviť aj bez operácií, ale to sme im neodporúčali. Títo dvaja hráči mali zranené ramena a napriek tomu hrali. Za to im patrí uznanie,“ poznamenal Murray pre AP.

Vatanen sa zranil v otváracom zápase prvého kola play-off proti Calgary a do akcie sa vrátil v treťom zápase druhého kola proti Edmontonu. Lindholm sa zranil vo štvrtom zápase série proti Flames, ale nevynechal ani jeden zápas.

Murray tiež prezradil, že útočník Patrick Eaves vynechal posledných 10 zápasov play-off pre hlbokú pomliaždeninu na nohe, kým útočník Rickard Rakell si v závere konferenčného finále zranil členok.

Obranca Kevin Bieksa vynechal deväť zápasov pre poškodenie väziva v kolene a center Nate Thompson utrpel vlásočnicovú zlomeninu v členku.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 05. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL