Thornton sa stal členom vedenia Panthers. Bude ním aj Pronger?

Tím Florida Panthers vo štvrtok oznámil, že jeho bývalý hráč Shawn Thornton bude pracovať vo vedení organizácie ako viceprezident obchodných operácií. Ďalší bývalý hráč by ho mohol nasledovať.

Thornton ukončil hráčsku kariéru po tejto sezóne a netajil sa tým, že by rád pracoval vo vedení Panthers pod prezidentom a výkonným riaditeľom Matthewom Caldwellom. Ten je rád, že mohol dvojnásobnému víťazovi Stanleyho pohára vyhovieť.

„Shawnova pracovná disciplína, entuziazmus a vášeň pre organizáciu Panthers sú neporovnateľné. Sme poctení, že ho môžeme privítať v našom vedení a vieme, že doň so sebou prinesie rovnakú mieru profesionality, skúsenosti a vodcovstva, ktorými sa prezentoval v šatni,“ vyhlásil Caldwell pre AP.

Do vedenia Panthers by mohol mať namierené aj bývalý obranca Chris Pronger. Podľa Darrena Dregera z televízie TSN je s floridským tímom v kontakte a diskutuje sa o mieste, ktoré by mu umožnilo spolupracovať s generálnym manažérom Daleom Tallonom.

Pronger nehral od sezóny 2011/12, ale zmluva, ktorou bol viazaný k Arizone, mu vyprší až o mesiac, a tak bude môcť pracovať aj v inom tíme. Doteraz mal miesto v Oddelení hráčskej bezpečnosti Národnej hokejovej ligy.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 06. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL