Toffoli očakáva, že bude pripravený na tréningový kemp

Krídelník Tyler Toffoli, ktorý v stredu podpísal novú trojročnú zmluvu v hodnote 13,8 milióna amerických dolárov s tímom Los Angeles Kings, verí, že stihne začiatok tréningového kempu.

Dvadsaťpäťročný hokejista utrpel zranenie ľavého kolena koncom decembra a následne pauzoval do 4. februára. Do hry sa vrátil, no nebol úplne zotavený. Nakoniec musel v apríli absolvovať operáciu. Kemp kalifornského tímu sa otvorí v septembri.

„Zlepšuje sa to,“ priznal Toffoli pre ligovú stránku. „Venujem sa mojej liečbe a robím všetky tie veci okolo toho. Chodím na rehabilitácie, pomaly sa to posilňuje a vracia späť do normálu.“

Toffoli priznal, že ho zranenie i celý nevydarený ročník 2016/17 frustrovali.

„Táto sezóna bola pre nás frustrujúca. Veci mi nevychádzali tak ako som chcel a nevychádzali správne ani množstvu ďalších hráčov,“ skonštatoval Toffoli, ktorý verí, že zmena na poste trénera a generálneho manažéra dodá mužstvu pozitívny impulz.

„Myslím si, že sme všetci pripravení túto sezónu hodiť za hlavu a pripraviť sa na návrat v budúcej sezóne. Každý sa veľmi teší na návrat do práce a po rozhovoroch s Blakeom a Stevensom sme všetci zo situácie skutočne nadšení.“


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 06. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL