Bonino sa rozhodol nepodstúpiť operáciu

Útočník Nick Bonino nedohral finálovú sériu po tom, čo utrpel zlomeninu ľavej holennej kosti pri snahe zblokovať strelu P.K. Subbana. Momentálne už však chodí bez opory a operácii sa mu podarilo vyhnúť.

Bonino, ktorý hral vo finále za Pittsburgh a v lete podpísal štvorročnú zmluvu v hodnote 16,4 milióna dolárov s Nashvillom, sa rozhodol, že sa zotaví bez chirurgického zásahu. Barly už nepotrebuje a v nadchádzajúcich týždňoch ho čaká ďalšia kontrola.

„Čakali sme na 1. júl, aby sme videli, kde skončím. Nakoniec sme sa rozhodli operáciu nepodstúpiť,“ povedal Bonino pre AP. „Robím pokroky. Uvidíme, ako na tom budem o pár týždňov. Budeme sa na to musieť znova pozrieť, ale zatiaľ je všetko v poriadku.“

Bonino strávil posledné dve sezóny prevažne v nižších útokoch Penguins, pretože mal v mužstve pred sebou Sidneyho Crosbyho a Jevgenija Malkina. V ambicióznom Nashville by mal dostať priestor v druhom útoku.

„Neprichádzam sem s tým, že budem hráčom, ktorý sem dovedie Stanleyho pohár. Prichádzam sem pomôcť tímu, ktorý bol v posledných rokoch dobrý, aby sa stal ešte o trochu lepším. Urobím všetko preto, aby som mu pomohol,“ poznamenal Bonino.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 07. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL