Callahan očakáva, že ho v kempe už nič brzdiť nebude

Skúsený útočník Ryan Callahan sa v pondelok pripojil k pár spoluhráčom z tímu Tampa Bay Lightning na neformálnom tréningu. Nebolo na ňom pritom vidieť, že by mal za sebou dve operácie bedier, ktoré ho stáli v minulej sezóne 64 zápasov.

Callahan trénoval naplno asi jednu hodinu a následne povedal, že ani v tréningovom kempe, ktorý sa začne o menej ako štyri týždne, nebude nijako obmedzovaný. „Pôjdem tam naplno, hneď od prvého dňa,“ prezradil pre CP.

Tridsaťdvaročný Američan mal prvú operáciu v júni 2016. Na konci októbra sa vrátil do akcie, ale odohral len 18 zápasov predtým, ako ho opäť trápili problémy. V strede februára podstúpil druhú operáciu.

„Mal som dosť času na to, aby som počas roka využil tú frustráciu správnym spôsobom. Tešil som sa na začiatok leta, keď na to budem môcť zabudnúť a zamerať sa len na tréningy a na to, aby som sa pripravil na nový ročník. Nemusím ani hovoriť, že som sa takto na novú sezónu netešil už veľmi dlho,“ povedal Callahan, ktorý vstúpi do štvrtého roku svojej šesťročnej zmluvy s ročnou hodnotou 5,8 milióna dolárov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 08. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL