Lupul sa ospravedlnil za svoje komentáre

Útočník Joffrey Lupul opäť vydal na svetlo sveta komentáre na sociálnej sieti. Tentokrát sa cez Twitter snažil ospravedlniť to, čo napísal cez víkend a to, čím v Toronte spôsobil kontroverziu.

Lupul tri dni po neúspešnej lekárskej prehliadke v kempe Maple Leafs napísal na Instagram, že je zdravý a pripravený hrať. Zároveň obvinil Toronto, že podvádza, čím mal na mysli, že využíva listinu dlhodobo zranených hráčov, aby si uvoľnil miesto v platovom rozpočte.

Jeden komentár následne vymazal a k situácii sa už, podobne ako tím, nevyjadroval. V stredu si však našiel čas na ospravedlnenie a prezradil aj to, že na druhú lekársku prehliadku, na ktorú má právo u Hráčskej asociácii NHL, nepôjde.

„Odpovedal som na Instragrame na negatívne komentáre. Bola to nevhodná odpoveď a vymazal som ju, no beriem za to plnú zodpovednosť. Bolo pre mňa extrémne ťažké, že som posledný rok a pol nemohol hrať. O druhý (lekársky) názor žiadať nebudem, ale dúfam, že jedného dňa sa budem schopný vrátiť na ľad. Ospravedlňujem sa médiám, fanúšikom, organizácii Leafs a všetkým mojim spoluhráčom za toto nepotrebné rozptýlenie,“ napísal na sociálnu sieť.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 09. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL