Nolan Patrick vo štvrtok nakoniec nehral + video

Mladučký útočník tímu Philadelphia Flyers, Nolan Patrick, nedohral utorkový zápas proti Anaheimu, pretože v druhej tretine utrpel zranenie hornej časti tela.

Devätnásťročný Kanaďan, ktorý bol poslednou draftovou dvojkou, utrpel zranenie po tom, čo ho na mantinel narazil útočník Ducks Chris Wagner. Ľad opustil s pomocou spoluhráča a zdravotníka, závažnosť zranenia však nie je známa.

Patrick odohral vo svojej premiérovej sezóne v Národnej hokejovej lige zatiaľ osem zápasov, v ktorých strelil gól a pridal dve asistencie. O post draftovej jednotky ho pripravili najmä zranenia z posledných rokov.



DOPLNENÉ 26.10.2017 o 06:08: Dobrá správa! Patrick v stredu trénoval bez obmedzení a očakáva sa, že bude Philadelphii k dispozícii aj vo štvrtkovom zápase proti Ottawe. „Bol to čistý bodyček, len som narazil tvárou o plexisklo. Stalo sa to rýchlo, musím sa lepšie chrániť,“ povedal o incidente.

DOPLNENÉ: Patrick nakoniec vynechal štvrtkový zápas proti Ottawe a generálny manažér Ron Hextall krátko pred stretnutím oznámil, že bude jeho stav monitorovaný na dennej báze.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 27. 10. 2017 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL