Hoffman láka pozornosť. Senators však neakceptujú všetko

Meno Mikea Hoffmana sa v špekuláciách o potenciálnej výmene objavilo v tejto sezóne už viackrát. Útočník tímu Ottawa Senators na prestupovom trhu láka pozornosť a generálny manažér už dostal niekoľko ponúk. Žiadna mu však ešte nevyhovovala.

Generálny manažér Pierre Dorion podľa Darrena Dregera z TSN dostal niekoľko ponúk, ktoré však obsahovali „artikle pre budúce využitie“, pod čím si môžeme predstaviť draftové voľby alebo nádejných mladíkov. O tento typ protihodnoty však kanadský klub záujem nemá.

Ottawa by teda chcela za Hoffmana získať hotového hráča. Nie je však presne známe, čo je pre Doriona prioritou. Ak by však nedostal čoskoro vytúženú ponuku, blízko prestupovej uzávierky by sa mohol podľa Dregera uskromniť.

Dvadsaťosemročný Hoffman strelil v prvých 38 zápasoch tejto sezóny deväť gólov a pridal 15 asistencií. V utorok priznal, že o špekuláciách počul. Medzi vážnych záujemcov pritom údajne patrí aj silné St. Louis Blues.

Hoffmanova zmluva zaťažuje platový rozpočet Senators sumou 5,19 milióna amerických dolárov a je platná do konca sezóny 2019/20.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 01. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL