Sedinovci sa o budúcnosti rozhodnú až po sezóne

Tím Vancouver Canucks nebude vedieť do skončenia aktuálnej sezóny, či bude môcť počítať so službami Henrika a Daniela Sedinovcov aj v budúcom ročníku.

Tridsaťsedemročné švédske dvojičky sa stretli v stredu s generálnym manažérom Jimom Benningom, ale neboli schopné mu dať pevné rozhodnutie, čo urobia, keď im 1. júla vyprší kontrakt. Benning je s ich hrou v tejto sezóne spokojný a chcel by, aby pokračovali v kariére. Dúfal, že ich rozhodnutie bude poznať pred prestupovou uzávierkou.

„Stále sú nerozhodnutí a nevedia, čo im budúcnosť prinesie. Všetci sme súhlasili, že ich necháme odohrať zvyšné zápasy a potom uvidíme, na čom budú. Na konci ročníka si opäť sadneme a uvidíme, čo si budú myslieť,“ poznamenal Benning pre Sportsnet.

Canucks tak budú pred prestupovou uzávierkou brať pri potenciálnych transakciách do úvahy oba scenáre. To Benningovi skomplikuje život, ale nie je z toho sklamaný.

Tiež nebude vedieť, čo urobiť s Thomasom Vanekom. Mohol by v prípade výmeny za neho niečo získať, ale ak by vedel, že Sedinovci ukončia kariéru, pravdepodobne by sa s ním snažil predĺžiť spoluprácu.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 02. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL