Burrows, Jokinen, Stewart medzi hráčmi na waiver listine

Nedeľa bola plodná nie len na výmeny, ale aj na transakcie súvisiace s waiver listinou nechránených hráčov. Ocitlo sa na nej viacero hráčov, vrátane niekoľkých so zvučnými menami.

Medzi tých najvýznamnejších patria útočníci Chris Stewart z Minnesoty, Jussi Jokinen z Columbusu či Alexandre Burrows z Ottawy. Senators pritom na listinu zapísali aj obrancu Johnnyho Oduyu a centra Jima O’Briena, s ktorým predtým podpísali dvojročný dvojcestný kontrakt.

St. Louis zapísalo na listinu útočníka Chrisa Thorburna, Chicago krídleníka Lancea Boumu, Boston obrancu Paula Postmu a Philadelphia dokonca dvojicu hráčov – obrancu Marka Alta a brankára Johna Museho, s ktorým predtým podpísala ročný dvojcestný kontrakt.

Po podpise jednoročnej dvojcestnej zmluvy sa na waiver listine objavili aj obranca z Calgary Cody Goloubef a obranca z Bostonu Chris Breen.

Útočník Rangers Peter Holland, ktorý bol na listinu zapísaný v sobotu, na nej pobudol 24 hodín bez toho, aby nejaký tím zaujal. Newyorský klub s ním zatiaľ žiadne ďalšie kroky neurobil.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 26. 02. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL