Rozhodol sa už Dorion, čo urobí s trénerom Boucherom?

Generálny manažér tímu Ottawa Senators Pierre Dorion sa ešte nerozhodol, čo urobí s hlavným trénerom Guyom Boucherom. V týchto dňoch však prebieha hodnotenie celého trénerského zboru.

O možnom odchode Bouchera sa začalo špekulovať po sezóne, ktorá sa skončila pre Senators sklamaním – po vlaňajšom úspešnom ťažení v play-off skončil tím na 30. mieste. Pripomeňme však, že kormidelník má zmluvu ešte pre jednu sezónu.

Doriona čaká osobné stretnutie s hlavným trénerom v pondelok a rozhodnutie o jeho budúcnosti by následne malo prísť do pár týždňov. Generálny manažér má pre jeho situáciu pochopenie.

„Už som to povedal aj predtým. Myslím si, že Guy má ako hlavný tréner tímu Ottawa Senators najťažšiu prácu v celej Ottawe,“ poznamenal Dorion začiatkom mesiaca.

Štyridsaťšesťročný Boucher pôsobí na lavičke Senators od sezóny 2016/17 a jeho bilancia je 72-71-21. Vlani tím doviedol k druhej pozícii v Atlantickej divízii a nakoniec aj do konferenčného finále. Predtým trénoval Tampu Bay. V prvej sezóne tím doviedol tiež do finále konferencie, v druhej tiež nepostúpil do play-off a v strede tretej sezóny dostal výpoveď.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 29. 04. 2018 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL