Simmonds a Flyers už hovorili o zmluve. Útočník sa teraz koncentruje na zdravie

Tím Philadelphia Flyers a krídelník Wayne Simmonds už majú za sebou predbežné rozhovory o novej zmluve. Pre Johna Matisza to v stredu uviedol samotný hráč.

A hoci diskusie už začali, Simmonds sa momentálne koncentruje výhradne na svoje zdravie, aby mu posledný rok šesťročnej zmluvy v hodnote 23,85 milióna amerických dolárov vyšiel.

„Najdôležitejšie je, aby som si najskôr dal do poriadku zdravie a ukázal, že som stále hráčom, ktorým som bol pred dvoma rokmi. Nemyslím si, že som mal zlú sezónu na to, že som bol zranený. Stále som však neukázal to najlepšie z mojich schopností,“ poznamenal.

Tridsaťročný Kanaďan dokázal v minulej sezóne odohrať 75 zápasov, v ktorých strelil 24 gólov a nazbieral 46 bodov. Boli to jeho najmenšie čísla od sezóny 2011/12, ale vcelku úctyhodné, keď zohľadníme jeho trápenie so zdravím.

Simmonds vstúpil do tréningového kempu s prasknutou panvou a v úvode októbra si natiahol slabiny a prišiel o zuby. Koncom mesiaca mu potom spoluhráč Shayne Gostisbehere nechtiac zlomil členok. Vo februári si zase natrhol väzivo v ruke.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 30. 08. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL