Luongo sa do akcie vráti už dnes!

Roberto Luongo ešte nie je úplne pripravený na chytanie, ale nevyzerá to tak, že by mal Floride chýbať dlho. Skúsený brankár totiž už myslí na návrat do brány.

„Myslím si, že pokiaľ nedôjde k veľkému prekvapeniu, tak plánom je pravdepodobne vyskúšať návrat v budúcom týždni, keď sa vrátime domov. Tento týždeň je zameraný viac na rehabilitácie,“ povedal tréner Bob Boughner, ktorého tím je teraz vo Fínsku.

Luongo si zranil koleno, keď na jeho nohu spadol v otváracom zápase spoluhráč Frank Vatrano. Odvtedy nechytal. Očakávalo sa, že vynechá dva až štyri týždne.

„Vyzerá dobre. Viem, že sa cíti dobre aj s jeho kolenom. Tak dúfajme, že v nasledujúcich pár dňoch budeme počuť niečo o tom, aké sú jeho plány,“ skonštatoval Boughner, ktorého tím odohrá prvý zápas po návrate z Európy 8. novembra proti Edmontonu.

DOPLNENÉ: Nebude sa čakať. Luongo je pripravený a chce chytať. Prvého štartu po zranení sa dočká predsa len ešte vo Fínsku. Hlavný tréner Bob Boughner potvrdil, že ho uvidíme v dnešnom zápase proti Winnipegu, ktorý štartuje o siedmej hodine večer nášho času.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 11. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL