Nylander zažije svoj sezónny debut po boku Matthewsa

William Nylander zažije svoj sezónny debut po dlhých vyjednávaniach o novej zmluve už vo štvrtkovom zápase, v ktorom jeho Toronto privíta „Červené krídla“ z Detroitu.

„Áno, zajtra budem hrať,“ povedal Nylander.

Švédsky útočník vynechal prvých 27 zápasov sezóny, pretože bol stále obmedzeným voľným hráčom. Utorkový duel zase vynechal ako zdravý náhradník. Len v pondelok absolvoval lekársku prehliadku a nestihol už ani tréning.

V stredu sa Nylander stretol s trénerským zborom, no tréner Mike Babcock nechcel následne novinárom povedať, s kým bude jeho zverenec hrať v jednom útoku. Viac by malo byť v tomto smere známe vo štvrtok, keď tím absolvuje dopoludňajšie rozkorčuľovanie.

Vo väčšine minulých dvoch sezón hrával Nylander po boku centra Austona Matthewsa. Túto dvojicu by na ľavom krídle mohol doplniť Patrick Marleau, kým Kasperi Kapanen by sa presunul do inej formácie. Či to tak bude, sa uvidí vo štvrtok.

DOPLNENÉ: Vyzerá to tak, že sa Nylander vráti do zostavy Toronta v útoku Austona Matthewsa. Na dopoludňajšom rozkorčuľovaní korčuľoval na jeho pravom krídle, kým na ľavej strane bol Patrick Marleau. Kasperi Kapanen klesol do tretieho útoku k Nazemovi Kadrimu a Andreasovi Johnssonovi. Štvrtú formáciu vytvorili Connor Brown, Par Lindholm a Tyler Ennis. Tavaresov útok zostal bez zmeny. Nylander trénoval aj v druhej presilovkovej formácii.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 12. 2018 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL