Carolina chce stále získať útočníka do prvých dvoch útokov

Tím Carolina Hurricanes mal záujem o Willama Nylandera, ale teraz, keď je jasné, že ten zostane v Toronte, bude musieť tím z Raleigh presunúť svoju pozornosť inam. Stále sa totiž snaží posilniť svoje prvé dva útoky.

„Môžem vám povedať, že Carolina – ktorá skutočne, skutočne, skutočne chcela Nylandera a nikdy nedostala šancu – chce čo najrýchlejšie získať útočníka do prvej šestky a má nadbytok obrancov, aby to mohla uskutočniť,“ poznamenal Pierre LeBrun z televízie TSN.

Hurricanes majú problém v útoku najmä pri aktuálnych zraneniach – Jordan Staal utrpel tento týždeň otras mozgu a so zranením hlavy sa už dlhšie vyrovnáva aj Micheal Ferland.

Na získanie posily do útoku by mohla využiť niekoho z obrany, v ktorej nájdeme mená ako Jaccob Slavin, Dougie Hamilton, Justin Faulk, Calvin de Haan, Brett Pesce či Trevor van Riemsdyk.

Zaujímavé je, že podľa Darrena Dregera by zase obrancu chcel získať tím Anaheim Ducks, ktorý by potenciálne mohol Caroline ponúknuť niekoho do útoku. Tím hľadá ľaváka do tretieho páru a už poslal skautov napríklad aj na zápasy Hurricanes a Canadiens.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 07. 12. 2018 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL