Nash vhodil čestné buly pred duelom svojich niekdajších tímov + video

Rick Nash pred pár dňami prostredníctvom svojho agenta oznámil koniec kariéry. Jeho niekdajší tím Columbus Blue Jackets využil túto skutočnosť na to, aby ho pozval stať sa čestným hosťom nedeľného duelu. A súper bol tiež príhodný – New York Rangers.

Columbus urobil z Nasha v roku 2002 draftovú jednotku a hral zaň až do roku 2012, v ktorom bol vymenený do New Yorku. V drese Rangers hral až do poslednej prestupovej uzávierky, po ktorej bol súčasťou Bostonu.

„Dôchodok je dobrý. Je fajn tráviť viac času s rodinou a pohnúť sa v živote a kariére ďalej,“ povedal Nash, ktorý pred duelom vhodil za spoločnosti ženy a detí čestné buly.

„Je to dosť cool. Mám na toto miesto veľa dobrých spomienok. Columbus bude mať vždy špeciálne miesto v mojom srdci a je pekné uzavrieť kariéru takýmto spôsobom tu v Columbuse. V tomto meste budem vychovávať svoje deti a žiť tu do konca života.“

Tridsaťštyriročný Kanaďan odohral v NHL 1060 zápasov so ziskom 437 gólov a 805 bodov. V drese Blue Jackets zaznamenal 289 gólov a 258 asistencií v 674 stretnutiach. Počas newyorského pôsobenia si pripísal 145 gólov a 107 asistencií v 375 dueloch.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 01. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL