Canadiens očakávajú, že sa Juulsen vráti. Shaw v piatok trénoval

Tím Montreal Canadiens sa v piatok vyjadril o trochu špecifickejšie k situácii obrancu Noaha Juulsena, ktorá bola v ostatných dňoch v médiách široko rozoberaná. Tiež prišli pozitívne informácie o stave útočníka Andrewa Shawa.

Dvadsaťjedenročný Juulsen utrpel 19. novembra fraktúru tváre a od 17. decembra nehral. V Montreale sa začalo špekulovať, že má problémy s očným nervom a že by si už nikdy nemusel zahrať hokej.

Canadiens v piatok priznali, že ich zverenec má problémy so zrakom, pre ktoré bude chýbať neurčitý čas. Očakávajú však, že sa z toho plne zotaví. Viac informácií k situácii poskytovať nebudú.

Skúsenejší Shaw medzitým dostal povolenie chodiť do kontaktov a v piatok trénoval s tímom po prvýkrát od 31. decembra, keď utrpel zranenie krku. Montreal odohrá dva zápasy cez víkend a potom v utorok proti Anaheimu. Práve v tom zápase by sa mohol útočník vrátiť do akcie.

„Musím sa uistiť, že budem na návrat pripravený a že sa vrátim tam, kde som skončil. Na to sa musím zamerať, uistiť sa, že bude moje načasovanie správne a že všetko bude perfektné predtým, ako sa vrátim,“ poznamenal Shaw, ktorý v prvých 36 dueloch nazbieral 24 bodov (11+13).


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 02. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL