Boyle by rád zostal v New Jersey a pomohol k zvratu

Útočník Brian Boyle je dostatočne skúsený na to, aby vedel, čo sa môže stať pred prestupovou uzávierkou, keď vám po sezóne končí zmluva. Napriek tomu by však bol najradšej, ak by zostal súčasťou tímu New Jersey Devils.

„Rád by som zostal a rád by som hral dostatočne dobre, aby som pomohol tomuto tímu k zvratu,“ povedal Boyle pre The Athletic. „Už som si to zažil, takže čokoľvek sa stane, stane sa. Ray Shero má svoju prácu a ja do nej skutočne nechcem hovoriť, pretože ju robí už dlhý čas. Urobí to, čo bude podľa neho najlepšie.“

Boyle, ktorý mal v septembri 2017 diagnostikovanú leukémiu, oznámil v októbri minulého roka, že jeho rakovina je v remisii. Po minulej sezóne získal Mastertovu trofej za svoju vytrvalosť a odhodlanie k hokeju.

V aktuálnej sezóne nazbieral tridsaťštyriročný Američan 19 bodov za 13 gólov a šesť asistencií v 46 stretnutiach. V podobnej situácii bol aj pred dvoma rokmi, keď ho Tampa, v tom čase reálne mimo hry o play-off, vymenila do Toronta, s ktorým si zahral v play-off.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 03. 02. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL