Gagner je späť v Edmontone. Stihol už aj sobotný duel

Tím Edmonton Oilers získal vo výmene s tímom Vancouver Canucks útočníka Sama Gagnera, za ktorého obetoval útočníka Ryana Spoonera.

TRADE 🔄 The #Oilers have acquired forward Sam Gagner from the @Canucks in exchange for forward Ryan Spooner. pic.twitter.com/4ZS4z75lh0

— Edmonton Oilers (@EdmontonOilers) February 16, 2019
Obaja hráči boli v čase výmeny v tímoch AHL, ale Gagner sa už stihol pripojiť k Oilers a odohral za nich sobotný duel proti Islanders. Počas desiatich minút sa prezentoval mínusovým bodom, dvoma strelami a dvoma trestnými minútami.

Dvadsaťdeväťročný Kanaďan strávil prvých sedem sezón kariéry v Edmontone, ktorý ho draftoval zo šiesteho miesta v roku 2007. Väčšinu sezóny strávil v tíme Toronto Marlies, v drese ktorého zaznamenal 12 gólov a 37 bodov v 43 dueloch. V siedmich dueloch v drese Canucks si pripísal gól a dve asistencie.

Spooner si v tejto sezóne už zahral za Rangers, Oilers a Bakersfield Condors. Dvadsaťsedemročný rodák z Ottawy zaznamenal dva body (1+1) v 16 dueloch v drese New Yorku, tri body (2+1) v 25 zápasoch v drese Edmontonu a šesť bodov (2+4) v nižšej lige. Po výmene putoval do Uticy (AHL).


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 02. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL