Hayes a Zuccarello sú na odchode z New Yorku, odíde aj Kreider?

Útočníci Kevin Hayes a Mats Zuccarello sú dlhodobo spájaní s odchodom z Manhattanu, no teraz to podľa Larryho Brooksa z denníka New York Post vyzerá ešte pravdepodobnejšie.

S oboma hráčmi sa Rangers snažili ešte komunikovať s vyhliadkou potenciálneho predĺženia spolupráce, ale v ostatnom čase už rozhovory neprebiehajú a nič nenasvedčuje tomu, že by im New York chcel dať ešte šancu.

Obom končí zmluva, a preto sú poprednými adeptmi na výmenu. Ešte jeden rok má vo svojej zmluve útočník Chris Kreider, o ktorého odchode sa tiež sem-tam pošepkávalo.

Brooks tvrdí, že záujem o jeho služby medzi ostatnými tímami neklesá, pričom by medzi nimi mohli byť aj Toronto, Boston či Nashville. Generálny manažér Jeff Gorton ho však zrejme vymení len vtedy, ak by dostal ponuku, ktorá sa neodmieta.

Kreider je so 44 bodmi druhým najproduktívnejším hráčom tímu a s 24 gólmi druhým najlepším strelcom. V oboch smeroch je lepší len Mika Zibanejad s 58 bodmi a 26 gólmi. Hayes je tretím najproduktívnejším hráčom so 42 bodmi, Zuccarello je za ním s 37.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 02. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL