Dallas odloží rokovania s Zuccarellom

Útočník Mats Zuccarello si zlomil ruku pri svojom debute v drese tímu Dallas Stars a odvtedy nehral. Tento čas by sa dal využiť na rokovania o novej zmluve, ale jeho nový zamestnávateľ sa do nich príliš nehrnie.

Nórovi končí v lete zmluva s „cap-hitom“ 4,5 milióna amerických dolárov, no generálny manažér Jim Nill chce pred začatím rokovaní vidieť, ako sa mu bude v jeho mužstve dariť. Očakáva sa pritom, že si jeho akvizícia ešte v sezóne zahrá.

„Budeme čakať až do skončenia sezóny. Momentálne sa neponáhľam so žiadnymi zmluvami. Chcem vidieť, ako dopadne náš tím a ako sa bude dariť hráčovi. Dôjde k tomu teda až po play-off,“ poznamenal Nill pre Dallas Morning News.

Zuccarello pred zranením stihol v drese Stars streliť gól a pridať asistenciu. Po 47 zápasoch tejto sezóny, ktorej väčšinu strávil hraním za Rangers, tak má na konte 12 gólov a 39 bodov. Od ďalšieho zápasu ho stále delí pár týždňov.

„Začne teraz bývať častejšie v okolí nášho mužstva. O pár týždňov bude späť v zostave a do týždňa až desiatich dní začne viac korčuľovať,“ skonštatoval generálny manažér.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 03. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL