Senators rokujú o nových zmluvách s Chabotom a Cecim

Generálny manažér tímu Ottawa Senators, Pierre Dorion, prezradil, že už absolvoval predbežné rozhovory o novej zmluve s obrancom Thomasom Chabotom. Aktuálne pritom prebiehajú aj rokovania o novej zmluve s obrancom Codym Cecim.

Chabot má nováčikovskú zmluvu platnú ešte jeden rok, ale tím nechce čakať po jeho vydarenej sezóne, v ktorej hrával viac ako 24 minút na zápas a v 70 dueloch získal 55 bodov (14+41). Dorion pre TSN prezradil, že jeho hlavným cieľom je podpísať s talentovaným mladíkom dlhoročnú zmluvu.

Dlhoročný kontrakt by privítal aj Ceci, ktorému by to dodalo pokoj a mohol by sa koncentrovať na zlepšenie svojej hry. Podľa Chrisa Stevensona sú doterajšie rokovania v jeho prípade pozitívne.

Ceci v minulej sezóne absolvoval arbitrážne konanie, ktoré mu prisúdilo ročný kontrakt za 4,3 milióna amerických dolárov. Počas aktuálnej sezóny sa jeho meno spájalo s výmenou často, ale napokon sa nesťahoval ani v deň prestupovej uzávierky. Ročník ukončil ziskom 26 bodov (7+19) v 74 stretnutiach.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 17. 04. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL