Bude chytať Mrázek v najbližšom zápase? Je to neisté

Stav brankára Petra Mrázka z tímu Carolina Hurricanes sa bude posudzovať na dennej báze po tom, čo v druhej tretine nedeľného zápasu proti Islanders utrpel zranenie dolnej časti tela a bránku predčasne opustil.

„To je vlastne dobrá správa,“ poznamenal tréner Rod Brind’Amour, ktorý nehovoril o tom, či by mohol český gólman nastúpiť do akcie v treťom zápase série, ktorý je naplánovaný na stredu.

Mrázka v bráne nahradil Curtis McElhinney, ktorý vo svojom prvom zápase od 6. apríla pôsobil dobre a kryl všetkých 17 striel. Do prvého tímu bol v pondelok povolaný zo Charlotte (AHL) Alex Nedeljkovic, ktorý mu bude v prípade potreby kryť chrbát.

Nedeľný duel nedohrali ani ďalší dvaja hráči. Obranca Trevor van Riemsdyk absolvuje so zranením hornej časti tela v utorok ešte vyšetrenie u doktorov. Útočník Saku Mäenalanen už v druhom kole pre zranenie hornej časti tela nenastúpi, ale mohol by sa ešte v play-off do hry vrátiť, ak by Hurricanes postúpili ďalej.

Útočníci Andrej Svečnikov a Micheal Ferland budú v utorok trénovať. Obaja korčuľovali aj v pondelok a naďalej sa ich stav posudzuje na dennej báze. Rovnako sa bude posudzovať aj stav útočníka Jordana Martinooka, ktorý v pondelok pre poranenie v dolnej časti tela, ktoré ho sužuje už dlhšie, nekorčuľoval.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 30. 04. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL