Mohol by sa Erik Karlsson vrátiť do Ottawy? Vraj o tom premýšľa

Erik Karlsson bol Ottawou pred začiatkom končiacej sezóny vymenený do San Jose. Mohol by byť v lete v hre aj návrat hviezdneho obrancu do organizácie Senators? Podľa Dona Brennana z denníka Ottawa Sun to je možné.

Brennan s odvolaním na svoje dobre prepojené zdroje tvrdí, že Karlsson dúfa v konkurencieschopnú ponuku od vedenia Ottawy, ako aj od tímu Montreal Canadiens.

Jeho zdroje dodali, že Karlssonova manželka, ktorá pochádza z hlavného mesta Kanady, by chcela byť blízko k domovu. K Ottawe sú blízko aj Toronto a Buffalo, ale tieto dva tímy nie sú na hráčovom zozname destinácií, ktoré zvažuje.

Ešte v minulom roku sa Karlsson a Senators snažili dohodnúť na podmienkach dlhodobej zmluvy, ale nepodarilo sa im to. V septembri sa pritom hovorilo, že by švédsky rodák uprednostnil zotrvanie v Ottawe, no jeho nedôvera k vlastníkovi ho od toho odrádzala.

Cez posledný víkend Elliotte Friedman zo Sportsnet informoval, že Karlsson by sa mal cez aktuálny týždeň rozhodnúť o tom, či zostane v San Jose alebo vstúpi na trh s voľnými hráčmi. So Sharks sa dostal až do finále Západnej konferencie a tím by mal byť konkurencieschopný aj v ďalších rokoch, pričom jeho cieľom sú víťazstvá.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 06. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL