Mohol by Duchene skončiť v Arizone? Coyotes majú údajne záujem

Tím Arizona Coyotes poškuľuje po jednom z hráčov, ktorí sa radia medzi najlákavejších voľných hráčov tohto leta. Podľa Darrena Dregera z TSN je ich primárnym zámerom pritiahnuť v lete do tímu Matta Duchenea.

Dvadsaťosemročný Kanaďan si v tejto sezóne vytvoril osobné maximum s 31 gólmi a vyrovnal to doterajšie so 70 bodmi. Hrával za Ottawu a Columbus, ktorý by stále mohol byť v hre o udržanie si jeho služieb.

„Začína to Columbusom. Pat Brison, agent Matta Duchenea, má naďalej prebiehajúce diskusie s (generálnym manažérom) Jarmom Kekäläinenom, takže je tam stále možnosť, že zostane v Columbuse,“ poznamenal Dreger.

„Spomedzi záujemcov Arizona dostala novú injekciu od majiteľov, takže je tam potenciálne viac kapitálu, s ktorým môže (generálny manažér) John Chayka pracovať a bolo mi povedané, že Matt Duchene je primárnym cieľom Arizony.“

Coyotes boli v uplynulej sezóne jedným z najlepších defenzívnych tímov v lige, ale mali piatu najhoršiu ofenzívu, keď v 82 zápasoch vyprodukovali len 213 gólov. Duchene by bol teda cennou posilou v snahe ukončiť čakanie na play-off.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 06. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL