Wild komunikovali s Waddellom. Majiteľ Hurricanes reaguje

Tím Minnesota Wild absolvoval pohovor s Donom Waddellom v rámci procesu hľadania nového generálneho manažéra. O tejto zaujímavej skutočnosti informoval Michael Russo z The Athletic.

Wild sa nemuseli pýtať Caroliny na povolenie hovoriť s Waddellom napriek tomu, že je jej generálnym manažérom, prezidentom a alternatívnym guvernérom. Tieto posty však drží momentálne len neoficiálne.

Waddell je totiž technicky voľným hráčom. Jeho kontrakt s Hurricanes vypršal 30. júna a na novom sa ešte nedohodol, hoci v máji povedal, že bude v novej sezóne naspäť pri tíme a že s majiteľom Tomom Dundonom už pracujú na novej zmluve.

Minnesota už absolvovala pohovory s Ronom Hextallom, Peterom Chiarellim, Scottom Mellanbym a Billom Guerinom. Hovorí sa aj o záujme o Toma Fitzgeralda, Chrisa Druryho, Marka Huntera, Billa Zitoa, Basila McRaeho, Mikea Futaa či Seana Burkea.

DOPLNENÉ: Majiteľ Caroliny Tom Dundon v stredu povedal, že aj keď oficiálne Waddell nie je zamestnancom Hurricanes, on ho za neho berie a že klub neopustí. Verí, že čoskoro podpíše novú zmluvu a zostane jeho generálnym manažérom.

„Áno, očakávam, že Don bude generálnym manažérom nášho tímu ešte nejaký čas. Pre mňa je stále zamestnancom Caroliny Hurricanes. Nikam nepôjde,“ povedal Dundon. „Ja som s ním spokojný a myslím si, že on je tu tiež spokojný.“

Dundon tiež neverí, že kontakt Waddella s vedením Wild päť týždňov pred začiatkom tréningového kempu poškodí ich vzťah: „Myslím si, že je to medzi nami v poriadku. Vie, aká je naša situácia a pravdepodobne toho nevedel tak veľa o ich situácii. Pre mňa to nie je taká veľká vec, ako pre ostatných ľudí.“



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 08. 08. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL