Kreiderova budúcnosť v New Yorku zostáva otázna

Očakáva sa, že Chris Kreider odštartuje nový ročník v tíme New York Rangers. Jeho dlhodobá budúcnosť je však stále nejasná a pred vstupom do posledného roka jeho zmluvy sa naďalej špekuluje o jeho výmene.

„Očakávam, že bude v kempe. Je ťažké niečo sľubovať. Veci sa menia, ale Chris je cenným členom tímu New York Rangers a teším sa, že bude mať u nás skvelý kempe a skvelú jazdu. Má do konca zmluvy ešte rok, a tak je pre neho veľmi dôležité, aby prišiel do kempu skvelo pripravený a mal aj skvelý ročník. Uvidíme, kam to zájde,“ povedal prezident tímu John Davidson.

Rangers v lete podpísali lukratívnu zmluvu s Artemijom Panarinom, potom si upísali aj obrancu Jacoba Troubu a útočníka Pavla Bučneviča. Každý podpis zintenzívňoval špekulácie pre málo miesta pod platovým stropom, no vykúpenie Kevina Shattenkirka zo zmluvy spôsobilo, že sa rozhodnutie o budúcnosti Kreidera bude môcť urobiť o niečo neskôr.

Kreider by mohol byť súčasťou prvých dvoch útokov a v úvode sezóny by mal pomôcť aklimatizovať sa nováčikom Kaapovi Kakkovi a Vitalijovi Kravcovovi. Je však stále šanca, že by mohol byť vymenený aj pred začiatkom sezóny, ak by bola ponuka správna.

„Vyrovnáme sa s tým. Budeme aj naďalej komunikovať s Chrisom a uvidíme, čo bude pre neho pripravené ako ďalšie. Začneme s tréningovým kempom, dostaneme ho na správnu koľaj a dúfajme, že nám bude pomáhať vyhrávať zápasy. Potom to všetko vyriešime,“ poznamenal generálny manažér Jeff Gorton.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 08. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL