Video: Niečo z prípravy Ovečkina, Vránu i Fehérváryho

Tréningový kemp tímu Washington Capitals začína 12. septembra, a keďže k jeho otvoreniu už chýba necelý mesiac, letná príprava hráčov vrcholí.

Odporúčame:
Video: Takto sa Chára pripravuje na novú sezónu mimo ľadu

V utorok sa na sociálnych sieťach objavili zábery, ktoré aspoň útržkovito ukazujú tvrdú prácu, ktorú do prípravy vkladajú kapitán Alex Ovečkin, český útočník Jakuba Vrána či slovenský mladík Martin Fehérváry.

Ovečkin sa už vrátil z Číny domov do Ruska, kde sa pripravuje pod dohľadom osobného trénera Pavla Burlačenka. Takto robil mŕtve ťahy:


Vrána sa zase v Českej republike pripravuje s dlhoročným trénerom Alešom Pařezom, s ktorým cvičí silové cviky, ako je premiestnenie do poddrepu s 90 kg, zhyby s 20kg kotúčom či drepy so 140 kg:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jakub Vrana power clean 90kg (200lbs) for 5 solid reps. Strength + speed = power. Power clean is a great over all test for stability, strength, power and coordination. Good thing this guy grew up in Sweden where this type of training is highly promoted to develop speed. #trainsmart #nocrossfit #trainbutdontdrain

Príspevok, ktorý zdieľa Bc. Ales Parez (@alesparez_bodypro.cz),



Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@jakubvranaa (Washington Capitals) was last year’s winner of the explosive squat jump tested for his entire NHL team. Today he’s performing 5 solid reps of back squat at 140kg (308lbs). This is the main reason he is so fast. Strong people are fast people, it is this simple. Very important to use correct breathing technique and TVA activation for each rep. #dontwastetimeinthegym #trainsmarter #nhloffice #protraining #nhlready

Príspevok, ktorý zdieľa Bc. Ales Parez (@alesparez_bodypro.cz),


No a nakoniec náš talentovaný obranca, ktorý sa pripravuje v Bratislave na šancu preraziť vo svojej prvej sezóne v zámorí. Takto urobil štyri opakovania zhybov s podhmatom s dodatočnou záťažou 40 kg:




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 14. 08. 2019 | Rubrika: Video


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL