Connor dúfa, že po životnej sezóne stihne tréningový kemp

Talentovaný útočník Kyle Connor dúfa, že podpíše nová zmluvu s tímom Winnipeg Jets ešte pred štartom tréningového kempu, ktorý sa nezadržateľne blíži.

Dvadsaťdvaročný Američan je obmedzeným voľným hráčom po sezóne, v ktorej si vytvoril osobné maximum so 66 bodmi (34+32) v 82 zápasoch. V šiestich dueloch play-off pridal päť bodov (3+2).

„Áno, určite je to v pláne,“ poznamenal pre ligový web. „Hráč nikdy nechce vynechať tréningový kemp. Je ťažké nepripravovať sa a netráviť čas so spoluhráčmi na tréningoch. Nemyslím si, že je to cieľ, ale stáva sa to. Uvidíme. Ak by sa to stalo, budem pripravený.“

Connor, ktorý pod nováčikovskou zmluvu nazbieral 128 bodov (67+61) v 178 zápasoch základnej časti a 15 bodov (6+9) v 23 zápasoch play-off, je jedným z dvoch obmedzených voľných hráčov Jets. Druhým je Patrik Laine. V celej NHL je ich tiež stále dosť.

„Mám priateľov, iných hráčov, ktorí si prechádzajú rovnakou situáciou. Nemyslím si, že treba panikáriť. Takto to jednoducho chodí. Určite je to iné. Zvyčajne už viete, na čom ste a máte už plány. Z tréningového hľadiska to však iné nie je,“ dodal Connor.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 15. 08. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL