Puljujärviho výmena je v hre aj po podpise zmluvy, tvrdí Holland

Jesse Puljujärvi v utorok podpísal zmluvu s Kärpätom Oulu. Generálny manažér tímu Edmonton Oilers, Ken Holland, však tvrdí, že táto skutočnosť nebude mať na výmenu mladého útočníka žiaden vplyv.

Odporúčame:
Puljujärvi podpísal zmluvu s fínskym klubom

Puljujärvi, ktorý po minulej sezóne požiadal Oilers o výmenu, má vo svojej ročnej zmluve s tímom fínskej Liigy aj klauzulu, ktorá mu umožňuje vrátiť sa do NHL hocikedy až do 1. decembra.

„Neviem, či jeho podpis zmluvy vo Fínsku bude mať významný vplyv na túto situáciu. Mal som konverzácie s viacerými klubmi, ktoré mali záujem, nejaký záujem, získať Jesseho. A za posledných 10 dní sa mi ohľadom neho ozvali dva alebo tri ďalšie tímy. Tímy, ktorých pozícia sa zmenila, a chceli poznať Puljujärviho situáciu. Urobím výmenu, ak z nej budem mať dobrý pocit, ak budem cítiť, že je v najlepšom záujme tímu Edmonton Oilers,“ povedal Holland pre Sportsnet.

Holland doteraz nedostal žiadnu ponuku, ktorá by ho uspokojila na to, aby niekdajšiu draftovú štvorku vymenil. Puljujärvi doteraz odohral v NHL 139 zápasov, v ktorých vyprodukoval len 37 bodov.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 28. 08. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL