Ovečkin vystrašil spoluhráčov: Spadol, vykríkol od bolesti a odišiel + video

Tréningové kempy odštartujú už tento týždeň a väčšina hokejistov už zarezáva so svojimi spoluhráčmi na neformálnych tréningoch. Výnimkou nie je ani Alex Ovečkin, ktorý v pondelok vyplašil zvyšok prítomných hráčov Washingtonu.

Kapitán Capitals počas modelového zápasu spadol na ľad a údajne od bolesti vykríkol. Následne nezaťažoval ľavú nohu a odísť do šatne mu museli pomôcť spoluhráči.

Prítomným neskôr spadol kameň zo srdca, keď uvideli, ako sa Ovečkin vracia na ľad. Do 20 minút od nepríjemného momentu už opäť korčuľoval a nebolo na ňom bádať nič znepokojivé. Po skončení tréningu povedal, že je v poriadku.

Ovechkin scare over. Here he is skating pic.twitter.com/zySTfV4lEs

— Tom Gulitti (@TomGulittiNHL) 9. septembra 2019

Horšie ako jeho noha vtedy vyzerala jeho tvár. Obočie, nos a bradu mu zdobili tržné rany. Moskovský rodák prezradil, že o deň skôr spadol v susedstve z bicykla.

Just checked with Ovechkin after he came off the ice. He’s says his leg is “okay”...which is better than his nose, chin and eyebrow, which he injured in a bicycle accident last night. “Shit happens,” he cracked. #Caps pic.twitter.com/yi4tiStDDt

— Tarik El-Bashir (@Tarik_ElBashir) 9. septembra 2019



Autor: Jozef Struhár | Vydané: 09. 09. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL