Faulk akceptuje výmenu do Anaheimu. Má však jednu podmienku

Tímy Carolina Hurricanes a Anaheim Ducks sa rozprávajú o možnosti výmeny Justina Faulka. Aj keby sa však na nej dohodli, napokon bude mať rozhodujúce slovo známy obranca.

Faulk má vo svojej zmluve obmedzenú klauzulu o nevymeniteľnosti, ktorá mu umožňuje vypísať 15 tímov, do ktorých by výmenu akceptoval. Kalifornský klub medzi nimi nefiguruje.

Opačným smerom Kaše?
Luke DeCock z News & Observer ešte v pondelok informoval, že opačným smerom by v potenciálnej výmene mohol putovať český obranca Ondřej Kaše: „Hurricanes majú dlhotrvajúci záujem o Ondřeja Kašeho. Bol by som prekvapený, ak by nebol vo výmene zahrnutý.“
Elliott Teaford z denník OC Register však informuje, že by dvadsaťsedemročný rodák z Minnesoty výmenu do Anaheimu odobril, ak by už bol pred ňou s Ducks dohodnutý na podpise novej zmluvy. Tá súčasná s „cap-hitom“ 4,83 milióna dolárov mu vyprší po tejto sezóne.

Faulk v utorok korčuľoval so svojimi spoluhráčmi z mužstva Hurricanes a k téme jeho možnej výmeny ani k súvisiacim špekuláciám sa, podľa Chipa Alexandera z News & Observer, odmietol vyjadrovať.

Pierre LeBrun z televízie TSN medzitým informuje, že od zverejnenie informácií o možnej výmene Faulka do Anaheimu, zvýšili aj ostatné tímy záujem o obrancu, ktorého meno sa začalo opäť objavovať v špekuláciách po tom, čo Carolina minulý týždeň podpísala zmluvu s Jakeom Gardinerom.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 11. 09. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL