Agent talentovaného Browna je nespokojný s konaním Senators

Agent šikovného útočníka Logana Browna, Andy Scott, po vyradení svojho klienta zo zostavy Ottawy na konci tréningového kempu vyjadril svoje sklamanie z toho, ako sa s mladíkom v tíme zaobchádza.

„Môžem s úplnou istotou povedať, že som skutočne nevidel iného hráča, ktorý by sa stretol s takým odporom zo strany tímu, ktorý ho draftoval na začiatku prvého kola,“ povedal Scott pre TSN Radio 1200 Ottawa.

„Keď sa pozriem na túto situáciu, vidím tím, ktorý je v prestavbe. A potom si jazdím po Ottawe a vidím slogan pre túto sezónu, ktorý hovorí: ‘Tie deti sú v poriadku.’ Ak je to tak, tak potom ich nechajme hrať.“

Senators draftovali Browna v roku 2016 z celkového 11. miesta. Odvtedy odohral v NHL len šesť zápasov. V príprave odohral štyri stretnutia, v ktorých nebodoval. Následne putoval do Belleville, kde v 56 zápasoch minulej sezóny získal 42 bodov (14+28).

Scott verí, že Senators nevložili Browna do pozície, v ktorej by mohol uspieť, a naznačil, že hráči podobný dvadsaťjedenročnému Američanovi typicky dostávajú šancu bojovať o prvý tím po boku iných elitných hráčov.

„Od dňa číslo 1 som skutočne videl, že Logan musel drieť a pracovať ako divý za každý kúsok príležitosti, ktorá mu bola poskytnutá. Kým iní takýto hráči, elitní mladíci ako Logan, to majú o trochu ľahšie. Nechávajú ich hrať v top útokoch, s top hráčmi a vkladajú ich do pozícií, v ktorých môžu vynikať,“ dodal Scott.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 05. 10. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL