Wild vyhrali. Zucker chce, aby si tento pocit pamätali

Útočník tímu Minnesota Wild Jason Zucker nedávno vyzval svoje mužstvo k zlepšeniu a v nedeľu ho potešila vzácna výhra 4:3 nad Montrealom. Po nej spoluhráčom odkázal, aby si tieto pozitívne pocity zapamätali.

„Potrebujeme si zapamätať tento pocit,“ povedal Zucker pre The Athletic. „Sú to skvelé pocity. Je úžasné, že máme víťazstvo a hlavne, že sme ho získali doma. Teraz sa musíme uistiť, že si v utorok, keď privítame ďalší ofenzívny tím, tieto pocity budeme pamätať a uistíme sa, že ich budeme opäť prežívať.“

Wild, ktorí v utorok privítajú Edmonton, strelili v nedeľu dva góly v tretej tretine, aby si spečatili potrebné víťazstvo po tom, čo z prvých siedmich zápasov sezóny prehrali šesť.

„Víťazstvo, ako to dnešné, a spôsob, akým sme ho dosiahli, skutočne môžu trochu podporiť nášho ducha. Chlapci sú opäť šťastní. Je dobré vidieť na tvárach úsmevy,“ skonštatoval Marcus Foligno.

Zucker, ktorý sa vyjadril kriticky smerom k tímu i trénerovi po štvrtkovej prehre 0:4 s Canadiens, strelil v nedeľnom zápase svoj tretí gól v ročníku a pridal aj asistenciu na víťaznom góle Zacha Pariseho.

„Môžete hovoriť tie správne veci každý deň, ale pokiaľ nevyjdete na ľad a nebudete hrať a robiť tie správne veci, tak to nič neznamená,“ dodal Zucker.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 21. 10. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL