Pospíšil sa po bitke zviditeľnil v popredných zámorských médiách

Slovenský útočník Martin Pospíšil debutuje v tejto sezóne v profesionálnom hokeji. A hoci ešte v nižšej AHL nebodoval a jeho posledná bitka skončila neslávne, dostal sa do veľkej pozornosti zámorských médií.

V sobotnom zápase medzi Stocktonom a Bakersfieldom sa zvolenský rodák povil s Colbym Caveom, ktorý mu uštedril knokaut. Do pozornosti sa však dostali až udalosti z ďalšieho dňa.

Pospíšil na sociálnu sieť napísal, že si zo sobotnej noci nič nepamätá, ale že sa teší na odvetu. To spozorovala napríklad aj kanadská celonárodná televízia TSN, ktorá dokonca vytvorila video, v ktorom sa pýta, či by to nemalo byť výstrahou pre AHL.

Ďalšia celonárodná televízia Sportsnet sa primárne zamerala na športové gesto Cavea, ktorý po bitke poslal slovenskej nádeji podpornú správu. A následnú komunikáciu zverejnil aj samotný Pospíšil, ktorý toto gesto ocenil.

What a great guy @Cavemn10 👊 I don’t remember anything What happened last night.. so That’s Good. Looking foward for rematch... #Whatdoesntkillyoumakesyoustronger pic.twitter.com/8uKNpFpAIL

— Martin Pospisil (@mpospisil91) 20. októbra 2019

„Hej kámo, tu je Cave z druhého tábora. Len som sa chcel ozvať a zistiť, či si v poriadku. Si tvrdý chlapec a rešpektujem chlapcov, ktorí sa dokážu postaviť sami za seba. Dúfam, že sa rýchlo uzdravíš,“ napísal Cave.

„Hej kámo, budem v poriadku. Bola to dobrá bitka! Ďakujem, že si sa ozval,“ odvetil Pospíšil, na čo mu Cave odpísal: „Bez problémov človeče, dúfam, že sa na ľade uvidíme čoskoro!“

Na základe komunikácie teda možno vycítiť, že by k odvete prísť nakoniec ani nemuselo. Odpoveď, či sa tak stane, dostaneme pomerne rýchlo – ak samozrejme Pospíšil nastúpi do hry. Oba tímy totiž čaká ďalší vzájomný zápas cez víkend.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 22. 10. 2019 | Rubrika: Slováci v NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL