Po Ferlandovi sa Canucks zranil aj Hughes + video

Tím Vancouver Canucks nastúpil na piatkový duel proti Anaheimu bez zraneného útočníka Micheala Ferlanda. V samotnom zápase sa k nemu pridal aj obranca Quinn Hughes, ktorý tiež utrpel zranenie.

Ferland nehral pre zranenie hornej časti tela, ktoré utrpel pri bitky s Kyleom Cliffordnom v stredajšom zápase proti Los Angeles. Po ňom sa vrátil do Vancouveru, kde mal absolvovať vyšetrenia s podozrením na otras mozgu.

Dvadsaťsedemročný Kanaďan odohral v tejto sezóne 12 zápasov, v ktorých si pripísal päť bodov za gól a štyri asistencie. Na jeho miesto bol povolaný Sven Baerstchi, ale pre počasie nestihol prísť včas na to, aby v piatok hral. Do zostavy sa tak dostal Adam Gaudette.

Piatkový duel nedohral šikovný nováčik Hughes, ktorý v prvej tretine utrpel zranenie dolnej časti tela. Vyzeralo to tak, že si poranil členok.

Tréner Travis Green po zápase informoval, že Hughes zostane s tímom na tripe a že ďalšie vyšetrenia absolvuje v sobotu. Dokonca je v tíme nádej, že by mohol byť schopný hrať aj vo večernom zápase proti San Jose.

Canucks nemajú obrancu, ktorý by disponoval takými zručnosťami, ako má dvadsaťročný Američan. Ten si v prvých 12 zápasoch pripísal už 10 bodov, hráva v priemere 20 a pol minúty na zápas a patrí medzi adeptov na Calderovu trofej.




Autor: Jozef Struhár | Vydané: 02. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL