Kane a Reaves pridali mimo ľadu ďalšiu iskru ich rivalite

Vyzerá to tak, že Ryan Reaves z Vegas a Evander Kane zo San Jose si nevedia dať pokoj. Počas posledných rokov si vymieňali ostré slová na ľade i mimo neho. Posledný víkend priniesol pokračovanie ich podpichovania.

Reaves v rozhovore pre televízie Sportsnet spomínal na korene rivality medzi dvoma útočníkmi a popritom povedal, že Kane má len silné slová, ale k činom sa nemá.

„Môže to byť už dlhšie ako deväť rokov, nemali sme sa radi ani v juniorke. Začalo to na počiatku mojej kariéry, keď bol nablízku a ja som ho vyzýval. On vždy len hovoril, že ma zmláti, ale nikdy sa nechcel biť. Neustále len rýpal a nikdy nič neurobil,“ poznamenal Reaves.

Kanea na tieto slová zareagoval na sociálne sieti, kde umiestnil fotky profilov jeho i Reavesa, kde vedľa seba umiestnil sezóny, v ktorých obaja pôsobili v juniorskej WHL.

„Reaves, možno to spôsobil jeden z toho veľkého počtu úderov do hlavy? Nikdy si proti mne vo WHL neodohral ani jeden zápas, ver mi. Musím ťa začať volať pán Rogers za všetky tie výmysly,“ napísal k tomu.

Obaja sa najbližšie proti seba budú môcť postaviť 21. novembra, keď San Jose navštívi Las Vegas. Reaves sa toho už určite nemôže dočkať, pretože si túto rivalitu užíva.

„Zbožňujem to. Rád sledujem takéto veci v iných športoch, v hokeji toho veľa nie je. Páči sa mi rivalita v športoch, veci to robí o trochu zaujímavejšími. Prajem si, aby toho bolo v hokeji o trochu viac,“ skonštatoval.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 04. 11. 2019 | Rubrika: Správy z NHL


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL