Hurricanes by mohli vymeniť ďalšieho obrancu

Tím Carolina Hurricanes si mal výmenou Justina Faulka, ktorú zrealizoval so St. Louis pred začiatkom tejto sezóny, vyriešiť pretlak obrancov v prvom tíme. Nestalo sa tak a stále je defenzíva tímu značne preplnená.

Hurricanes už niekoľko rokov sú známy tým, že im obrancovia akoby rástli na strome. Problémom v súčasnosti je to, že ak si chcú pretlak vyriešiť a o žiadneho z obrancov neprísť bez náhrady, musia niekoho vymeniť.

Pierre LeBrun z televízie TSN tvrdí, že to je aj zámer generálneho manažéra Dona Waddella, ktorý by mohol využiť výmenu obrancu na to, aby získal útočníka pre prvé tri útoky. Spomína pritom mená Haydna Fleuryho a Trevora van Riemsdyka.

„Majú prebytok a nemôžu sa dostať na riadny počet obrancov v prvom tíme, pretože nechcú o žiadneho prísť cez waiver listinu. Snažia sa získal útočníka do prvej deviatky a sú ochotní vymeniť jedného alebo dvoch obrancov – Haydna Fleuryho alebo Trevora van Riemsdyka. Obaja sa 1. júla môžu stať obmedzenými voľnými hráčmi. Myslím si, že za správnu cenu by Carolina počúvala a jedného z nich aj vymenila,“ poznamenal LeBrun.


Autor: Jozef Struhár | Vydané: 06. 11. 2019 | Rubrika: Špekulácie


SlovakNHL.sk - aktuálne spravodajstvo zo sveta NHL